DE WONING

La Maison des Vignes  is een authentiek Frans huis met landelijk karakter en alle comfort. Gelegen op een uithoek van het dorp ideaal om met familie of vrienden vakantie in door te brengen.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

CENTRALE VERWARMING is voorzien in iedere plaats van het huis zowel beneden als boven.

 

De leefkeuken is volledig gerenoveerd  waar er voldoende plaats is voor 10 personen. Naast 2 radiatoren is er ook een houtkachel.

Volgende apparaten zijn voorhanden: grote koelkast met diepvries, magnetron, vaatwasmachine, elektrisch kookfornuis met gasoven, waterkoker, koffiemachine, broodrooster en senseo-apparaat.

Eet- en kookgerei zijn voldoende beschikbaar; alles is voorhanden. Zelfs ook een wafelijzer.

 

Via een tussenplaats (la buanderie) waar een 2de grote frigo met diepvries staat, kom je in het grote salon waar het gezellig vertoeven is.

 

 

 

 

 

 

Het salon is ook voorzien van een houtkachel als bijverwarming bij de centrale verwarming.

Zoals in de keuken staat er hier ook een radio. Een TV toestel is aanwezig maar werkt enkel met een DVD-speler. Films zijn er ook voorzien.

 

 

 

 

Verder is er beneden een toilet en een badkamer met ligbad-douche en 2 lavabo’s. In die badkamer staan de wasmachine en de condens droogkast.

Boven heb je 4 slaapkamers met een dubbel bed waarvan één kamer met badkamer en toilet. In de 5de kamer staan 2 éénpersoonsbedden. Alle bedden zijn voorzien van donsdekens. In totaal kun je met 11 personen logeren.

20160331_170442

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Op het terras van 60m2 dat zuidgericht is het heel rustig en aangenaam vertoeven. Er is terrasmeubilair voorzien en de tuin paalt aan de wijngaarden.

De tuin is 1200 m2 groot en grenst aan de wijngaarden. Wegdromen onder de appelboom of rondkijken over de wijnvelden zijn zalige ontspanningen.

Enkele foto’s:20160728_11403620160807_111150

terras

tuin

20160717_141658